Assurena Insurance Agency is an independent insurance brokerage agency that carries some of the best coverage options in the entire New USA.

Our Contacts

88 Centre Street North,
Toronto L4W 1C9
advisor@assurena.com admin@assurena.com
+1 (419)-507-0468
+1 (213)-345-0468

Working Hours

Monday
9.00 - 5.00
Tuesday
8.00 - 5.00
Wednesday
8.00 - 5.00
Thursday
8.00 - 5.00
Friday
8.00 - 4.00
Satureday
Closed
Sunday
Closed

Asigurarea de Accidente a Conducătorilor

    Fii asigurat atunci când ești la volan

    Ți-ai asigurat automobilul? Dar cum rămâne cu sănătatea ta? Acum poți proteja sănătatea ta și a celor dragi în timp ce participi la traficul rutier. Brokerul online Qasig pune la dispoziția ta un sistem comod pentru obținerea celui mai avantajos preț la asigurarea facultativă de accidente a conducătorilor. Completează informațiile solicitate și alege oferta potrivită pentru tine.

    Dacă apar întrebări, contactează-ne la:
    Ce este Asigurarea Benevolă de Accidente a Conducătorilor?

    Accidentele rutiere nu pot fi prevăzute, însă există posibilitatea de a te proteja în cazul care acestea se întâmplă. Pe lângă faptul că îți asiguri automobilul, poți obține despăgubiri bănești și în situația care a suferit sănătatea ta, prin intermediul poliței facultative de Accidente a Conducătorilor.

    O astfel de poliță poate ajuta la compensarea cheltuielilor survenite atât pentru tine, cât și familia ta, în situațiile de producere a unuia dintre evenimentele asigurate:

    • Pierderea temporară a capacității de muncă în urma unui accident;
    • Stabilirea unui grad de dizabilitate ca urmare a unui accident;
    • Decesul drept rezultat al unui accident.

    De asigurare facultativă de accidente a conducătorilor pot beneficia persoanele cu vârsta de peste 18 ani, care dețin un permis de conducere și care la momentul semnării contractului nu au niciun grad de invaliditate. Perioada de valabilitate a documentului este de 12 luni și garantează protecție 24/24, doar pe teritoriul Republicii Moldova.

    asigurarea-conducatorilor

    Informații utile despre Asigurarea de Accidente a Conducătorilor

    1.Ce faci în caz de producere a unui eveniment asigurat?

    Accidentele rutiere se produc mult mai frecvent decât ne-am fi dorit, iar șansele de a fi implicat în unul sunt foarte mari. Prin urmare, pe lângă faptul că deții o poliță care garantează protecția sănătății tale, e nevoie să știi ce acțiuni trebuie să întreprinzi în caz de producere a unui eveniment asigurat. Potrivit contractului, vătămatul va:

    • apela la instituția medicală pentru o evaluare obiectivă a prejudiciului provocat sănătății, obținând un act care confirmă acestea, în termen de maxim 24 de ore de la momentul producerii accidentului;
    • informa despre cele întâmplate Asiguratorul, în termen de cel mult 3 zile, prezentând la Oficiul Central al Societății, Secția Regularizarea altor Daune documentele stabilite, în original sau copie legalizată.

    2.Ce documente vor fi prezentate conform contractului, în caz de producere a unui accident?

    • După producerea evenimentului asigurat, potrivit contractului de asigurare, păgubitul va prezenta la Oficiul Central al Societății, Secția Regularizarea altor Daune, următoarele documente:

      • cererea de acordare a despăgubirilor potrivit poliței de asigurare;
      • Contractul și polița de asigurare;
      • actele de identitate valabile;
      • confirmarea instituției medicale cu privire la producerea accidentului, durata tratamentului și incapacitatea temporară de muncă.

      În situațiile care persoanei îi este atribuit un grad de invaliditate, va fi prezentat documentul cu concluzia instituția responsabilă, conform legislației Republicii Moldova.

      Dacă asiguratul a decedat, în urma accidentului, vor fi prezentate: actul care confirmă dreptul de intrarea în moștenire și documente cu referire la circumstanțele evenimentului, indicate în Contract.

    3.În ce situații poți obține refuzul în oferirea despăgubirilor?

    Potrivit termenilor și condițiilor indicați în contractul de Asigurare facultativă de accidente a conducătorului,  asiguratorul are dreptul să refuze achitarea indemnizației în cazul care evenimentul asigurat s-a produs drept consecință a:

    • sinuciderii, cu excepția situației în care a fost adus la această stare de către o persoană terță;
    • consumului de alcool și droguri;
    • participării la acțiuni ilicite;
    • bolilor, inclusiv cele cronice;
    • participării la sporturi extrem (auto, moto) fără pregătire necesară sau dacă acestea nu au fost indicate în cererea-declaraţie care completează contractul de asigurare, inclusiv prin aplicarea coeficientului de majorare la calcularea primei de asigurare.